phone +32 16 60 32 61

Beveiliging van uw woning

Veilig thuis - Beveiliging van uw woning tegen inbraak, brand en ongelukken

Uw woning is uw thuis, waar u en uw gezin zich veilig, geborgen en beschermd willen voelen. Anderzijds wil u ook niet dat die bescherming een invloed heeft op uw manier van leven. Daarom zijn onze systemen net zo discreet als efficiënt… behalve op die momenten en plaatsen waar ze allesbehalve discreet mogen zijn.

 

Beveiliging aan de buitenkant

Inbrekers zijn niet erg moedig. Afschrikking is dus belangrijk. De dieven op strategische plaatsen ‘verwittigen’ van uw professioneel alarmsysteem kan al zeer efficiënt zijn. Probeert men het toch, dan zorgen onze elektronische en fysieke systemen ervoor dat elke poging gedoemd is om te mislukken.

Samen met u bepalen wij waar de zwakke plekken van uw woning zich bevinden en zoeken daar passende oplossingen voor. U kan kiezen voor stille of juist heel luide alarmsystemen in combinatie met deursloten en raambeveiliging en/of goed doordachte camerabewaking.

Wil u een extra dam opwerpen tegen indringers, dan kan u opteren voor een geautomatiseerd hekwerk. Vrijwel al onze alarmsystemen zijn zeer communicatief en zorgen dat u gealarmeerd wordt als er iets aan de hand is.

 

Veilig binnen: brandbeveiliging en persoonlijk alarm

Ook binnen in huis is veiligheid en welzijn van het grootste belang. Wij garanderen uw gemoedsrust met een elektronisch personenalarm: dit systeem stuurt bij gevaar (hold-up, tiger kidnapping) of een medische urgentie een signaal naar een permanent bemande alarmcentrale, vanwaar men u meteen te hulp kan schieten.

Brandbeveiliging is een belangrijke factor in uw algeheel veiligheidsgevoel. Daarom beschouwen we ook dat als een van onze opdrachten. We maken een efficiënt brandalarmsysteem graag compleet met toevoeging van CO2- en gasdetectie.

 

Domotica: simuleer aanwezigheid, ook wanneer er niemand thuis is

Thuiskomen nadat inbrekers hun slag geslagen hebben is bijzonder schokkend. Een huis waar de bewoners afwezig zijn is extra aantrekkelijk voor inbrekers. 2B Safer simuleert met een eenvoudige installatie aanwezigheid wanneer er niemand thuis is: het licht in de gang, keuken of slaapkamer floept zo nu en dan aan en uit, de rolluiken gaan ’s avonds neer en ’s morgens weer omhoog… Zelfs uw buren zullen misleid worden en denken dat u er gewoon bent.

 

Oog voor de esthetiek van uw woning

Wij gaan er prat op: het onzichtbaar plaatsen van bekabeling is een van onze sterkste troeven. Wij hebben oog voor de esthetiek van uw woning, en ze zal na ons werk geen lelijke sporen van de installaties dragen. Is een bekabelde oplossing niet mogelijk, dan gaan we voluit voor betrouwbare draadloze toepassingen. Die esthetische gevoeligheid uit zich ook in onze mooie ontwerpen voor hekwerk.

 

Mooi en energiezuinig verlichten

Omdat goede verlichting een belangrijk aspect van veiligheid is, zijn wij door de jaren heen ook specialisten geworden in binnen- en buitenverlichting. Wij kunnen u met raad en daad bijstaan in het esthetisch en energiezuinig verlichten van uw woning, zowel aan de buitenkant als binnen, of uw tuin. Wij maken voor u een lichtstudie en berekenen hoe u tegelijk zuinig en efficiënt met uw verlichting kunt omgaan.

 

Dienst na verkoop: u kan op ons rekenen

Wij laten u na de installering niet in de steek. We willen dat ons werk uw veiligheid blijvend garandeert. Regelmatig controleren we de goede functionering en stellen we updates voor als dat nodig lijkt. Verandert er iets in of aan uw woning, dan bekijken we meteen met u of een aanpassing nodig is. U kan op ons blijven rekenen.

Uiteraard houden we bij al onze installaties rekening met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

 

Contacteer ons voor een kennismaking!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x